Tekening van anderen

Tekening van anderen

Een paar dagen geleden, Huang Guofang, voormalige plaatsvervangend General Manager van Guangxi Zhuang autonome regio, Laibin Industrial Investment Group Co., Ltd., werd veroordeeld tot 19 jaar in de gevangenis voor niet-state personeel, misdaden van omkoping, misdaad van omkoping, misdrijf , en straf van 2,3 miljoen yuan.

Eerder is Huang Guowang uitgesteld van partij of openbaar kantoor. In het oordeel van Huang Guowang is "illegale activiteiten van vergelijkbare bedrijfsmisdaden" zeer bezorgd. Het "strafrecht van de Volksrepubliek China", de directeuren van staatsbedrijven, ondernemingen, managers zijn gefaciliteerd, werken ze of bedienen ze met hun eigen bedrijven en de ondernemingen, de illegale belangen, de hoeveelheid illegale, vormen illegale operaties. Huang Guowang diende eenmaal als lid van het Municipal Bureau of China, en diende toen als lid van de voorzitter van de Oost-Asset Operations Co., Ltd. en het Municipal Government Investation Director-kantoor. In 2010 werd hij directeur en plaatsvervangend General Manager van Laibu City Gui Zhongshui Development Investment Co., Ltd., en later diende als directeur en plaatsvervangend General Manager van Put Group.

Tijdens het repetitiebedrijf en de werkgroepgroep gebruikte Huang Guowang het bedrijf om de binneninformatie van de beleggingsbevordering in het bedrijf te publiceren en regelde het gekwalificeerde bouwbedrijf om te registreren, projectfondsen van tevoren te ondernemen.

Vergelijkbare bewerkingen worden voortdurend opgevoerd in maart 2010 tot maart 2018. HUANG GUOWHAN maakt gebruik van het standpunt, alleen of een deel van het relevante projectproject van dezelfde werkingsklasse en het arbeidsbureau (twee projecten zijn niet gestart) en verkrijgt illegale belangen van 100 miljoen yuan, wat overeenkomt met bijna 80.000 yuan per dag. Enter.

Kost honderden miljoenen projecten, waarom kan Huang Guowang herhaaldelijk winstgevend zijn en niet ontdekt? Omdat hij altijd het "verbergen achter" is geweest.

"Projecten die door het personeel zijn georganiseerd, en de partners zijn verantwoordelijk voor de financiering, de twee partijen nemen aan mensen dat mensen aannemen om inkoop- en fondsbeheer aan te nemen, en het projectkorting is onderverdeeld in overeenstemming." Huang Guowang zei in de bekentenis, familie werd de familie Verantwoordelijkheid "White Handschoenen" waren goed voor materialen inkoop en engineering.

Na onderzoek, in het constructieproces, om zo snel mogelijk een schikkingsaduditrapport te verkrijgen, moet u de totale prijs van nucleaire reductieprojecten verminderen, Huang Guowang heeft anderen herhaaldelijk aan omkoping niet-staatsmedewerkers verbonden. Het "strafrecht van de Volksrepubliek China" bepaalt dat het personeel, het bedrijf of andere personeelseenheden, het bedrag van het personeel, het bedrag van het niet-state-personeel, is dankbaar voor niet-state-personeel. Na verificatie heeft Huang Guowhan achtereenvolgens verantwoordelijk voor de beoordeling van de begroting, afwikkeling, en het personeelsadviespersoneel aan de Guangxi en het budget ervan. "Huang Guowang-schendingen van wetten en discipline hebben zijn gebrek aan de wet blootgelegd." Analyse van de gevallen, het bewustzijn van Huang Guowei is zwak, en de oorzaak is ontspannen aan het wereldbeeld, levenconcept, waarden, de fout geeft de partij en de mensen. Hout als een genre-tool. Al in 2006, toen Huang Guowang een gewoon kader van het Gemeentelijke Comité was, werd het opgehangen door de registratiekosteningenieur, geregistreerde supervisie-ingenieur, senior ingenieur en andere kwalificatiecertificaten voor de registratiekosteningenieur, de geregistreerde supervisie-ingenieur, senior ingenieur , ingehuurd. Het bedienen van de expertsadviseur van het bedrijf en de geannoteerde aandeelhouder van 11 jaar, die een salaris van 10.000 yuan wint.

Hij was lid van de minister van Corporate Works, de gemeentelijke toediening van China, en was lid van de regisseur van de gemeentelijke overheid. Het is niet voltooid in dit leven, en de toekomst zal hard blijven werken. "

Om de schending van wetten en discipline te verdoezingen, omsluit Huang Guowang sterk zijn eigen economische situatie. In 2017 heeft de "toonaangevende Cadre Personal Report Table" in 2018 niet gemeld.

Er werd gevonden dat hij eigenlijk een marktwaarde had van meer dan 1998 miljoen aandelen, 9 sets van kamers, maar de voorraad werd tot familieleden gebracht, zoals zijn vrouw en andere familieleden, en het onroerend goed gedispergeerd in Guangxi Mori wordt ook geleend door vrienden en familieleden.

In feite opende hij het bedrijf, exploiteert hotels, aankopen aandelen, onroerend goed, goud, enz., Er zijn familieleden om hun "smashing" te helpen, met een totale waarde van meer dan 53 miljoen yuan. Huang Gurowang’s schendingen van wetten en discipline zijn geassocieerd met de afwezigheid van toezichtbeperkingen.

"De kwetsbaarheid van het managementsysteem voor de bouwsector biedt hem de ‘fase’ van de handen en voeten.

"De kastpersoon bleek dat Huang Guowang in het land was, het politieke leven van de partij was niet serieus," drie grote "beslissingsmechanismen werden niet ge?mplementeerd, de toezichthoudendheid tussen de teamleden, de disciplinecommissie van het bedrijf is niet goed, de medewerker van Het bedrijf durft niet toezicht te houden, het resultaat van vermogen en projectbieden. Deze vragen worden ook gewaarschuwd. Terwijl het versterken van de partijleden en kaders, moeten deze kwesties ook het systeem verbeteren, mazenblokken blokkeren, aandacht besteden aan het versterken van het supervisie en het beheer van belangrijke gebieden , belangrijke posities, belangrijk personeel en zorgen voor kracht in de zon. Run. (Editor: Zhong Ming, Zhang Tao Ying).