Sino-VS "Management Competition", co-remmende "Taiwan-onafhankelijkheid" is de sleutel

Sino-VS "Management Competition", co-remmende "Taiwan-onafhankelijkheid" is de sleutel

De Verenigde Staten zeiden twee dagen, hun verwachtingen van de Sino-Amerikaanse videobedrag moeten eerst "verantwoordelijk zijn voor het beheren van de concurrentie van de VS en de Chinese", maar "beheer van de Chinese en Amerikaanse concurrentie", de meest kritische en dringende urgentie om Taiwan-problemen te elimineren , want als de VS de confrontatie uitbrak, is Taihai het meest waarschijnlijk een gids.

Bulin zal het vasteland van China zijn "om een ??zinvolle dialoog te lanceren, op te lossen het probleem van de Taiwanse Zee," Dit is een hypocrisie en onzin. De democratische regering heeft eindelijk de "negen-twee consensus" verlaten na de eerste fase van de DPP, en hij noemde geen ander China en bevorderde de ‘onafhankelijkheid’ van Taiwan ‘werd het weer het doel. Het avontuur van de Verenigde Staten stopt niet alleen, maar draagt ??ook bij, maar vereist dan China om zich te houden aan de "vreedzame manier" om de straatcrisis te behandelen. Het is zodanig dat het vasteland continu versterkt Taihai-militair is bereid, geprobeerd, geprobeerd, In aanvulling op de autoriteiten van Taiwan hebben het gevoel dat het risico op oorlog voortdurend hen voortduurt, deze wereld kan ze begrijpen "Taiwan-onafhankelijkheid" is dood, ze zijn bezig met het zeer gevaarlijke gedrag van de Taiwanse Zee, alleen het pad is het pad Politieke basis van politieke verlichting, het opnieuw opbouwen van de vreedzame relatie tussen de twee kanten van het land, en de Verenigde Staten moeten een constructieve rol spelen bij het veranderen van de extreme routes van de democrouwen-administratie.

Er is geen politieke minimale wederzijdse vertrouwen, China en de Verenigde Staten moeten worden geconcludeerd dat het gebied van Taihai specifiek is. Wie is verantwoordelijk, kan deze? Is het zinvol? De Verenigde Staten implementeren de PamDA-strategie om China te beteugelen als het hoofddoel, En vecht tegen het Merk van Huada "Taiwan", de Taiwanse autoriteiten hebben de VS volledig omgekeerd, en hij beweert publiek dat hij "de meest nauwe van de democratische wereld is om weerstand te bieden aan de rechtenregel". De Verenigde Staten willen China’s Continental "Taiwan-autoriteiten, ze voelen dat ze ‘overtuigend’ hebben in China, het Taiwan-probleem is de Diepte-rode lijn van China, om het risico op strategische anti-botsing in China te verminderen, moeten de VS worden uitgegeven uit Taiwan de opwaarts willekeurig, toon convergentie.

Ze hebben moeite met de kernbelangen van China, waardoor de fundamentele nervositeit van Sino-Amerikaanse relaties. Ze moeten zichzelf opruimen. China heeft geen manier om terug te trekken, zodat China en de Unitedner veilige afstand hebben gehouden, en de achterkant is er maar één .

De Verenigde Staten zijn onlangs begonnen te speculeren in Taiwan in het nummer van de Verenigde Naties van "Vertegenwoordiger", die openlijk zal doen om de darmactie die kan worden ge?nterpreteerd als "herstellen in Taiwan Military" -ruimte, de Amerikaanse Taiwan-militaire samenwerking is voortdurend opgenomen , dit is allemaal "Competition", we kunnen niet begrijpen wat de VS dit doen, en het gaat promoten "Voorkomen van het upgraden van China en de Verenigde Staten van het upgraden naar conflicten". We proberen meer en meer te zien dat de logica van de Verenigde Staten een soort onwetendheid is, die in Taiwan en de VS wordt gesproken, lijkt alleen maar stroom te laten gebruiken.

China is bereid om met de Verenigde Staten te werken om het risico op Taiwan te verminderen, maar de geschiedenis vertelt ons dat de Verenigde Staten echt alleen zorgen voor dialoog.

China zal beide handen moeten "vechten en" praten.

We hopen dat de VS echt de Summit-top in Sino-Amerikaanse dollar kunnen uitvoeren en de oplossing voor het probleem van het oplossen van het probleem bevorderen, en ze niet in China moeten uitleggen. De hele wereld maakt zich nu bezorgd over de verslechtering van Sino-Amerikaanse relaties, en de VS herzien de strijd tegen China is de sleutel om de situatie om te keren. Artikel Bron: Global Network Editor: Zuo Qiuzi.