The 4th China Film Film Festival in 2021

The 4th China Film Film Festival in 2021

"Lichtschaduw is Huiqing-oogst, het dorp wordt toegekend." Als een van de belangrijke activiteiten van de boerige oogst van China in 2021, 19 september, werd het 4e China Farmers Film Festival officieel gelanceerd in Peking China Agricultural Film Television Center. Het wordt gemeld dat de belangrijkste scène van deze film zich in Nanyang City bevindt, de provincie Henan, zal 1000 thema-screeningactiviteiten in de provincie Henan organiseren. God.

Duizenden film Public Welfare-screeningactiviteiten Dekking 10 provincies, elke voorziening van honderden locaties, momenteel vrijgegeven van de speciale weergave van Yushuzhou Qu.

Tegelijkertijd passeerde dit filmfestival ook de online clouds van het volk, het landbouwvisuele netwerk "gratis kijken naar de film" webpagina, enz., De vrije release wordt online uitgevoerd.

Bij de lancering van ceremonie werden 20 afdelingen aangekondigd en 10 films zullen uiteindelijk op 26 september worden geselecteerd in de openingspartij in Luchuan County, de provincie Henan op 26 september. De belangrijkste visie van het filmfestivallogo van dit jaar – "Wan" Ruohua en het thema "Light Shadow Dream" van het hoofdposter "is ook officieel vrijgegeven en Jeugdacteurs Guo Xiaodong werden uitgenodigd om de image ambassadeur van dit Farmer Film Festival te worden. Daarnaast heeft de start-up ook de "China Farmers ‘Fokkerfestival China Film Film Festival" Merk Value Assessment Report. Het filmfestival van dit jaar is van het kantoor van het landbouwplichtige ministerie, China Film Association, China Agricultural File TV Center, China’s Old District Construction Promotion Association, China Radio en Televisie Sociale Organisatie Federatie, China Science and Education Film and Television Association en de Nanyang Gemeentelijk Comité van de Communistische Partij van China, Nanyang Gemeentelijke volksgezogen gezamenlijk gehost. (Bron: China Nong Net) (Editor: Chen Qiunan, Zhao Gang) Delen Laat meer mensen zien.