[100 mensen zeggen de Party Building] Voorzitter, Partij Secretary of Jilin Xiaotang Jiazheng Group Co., Ltd.

[100 mensen zeggen de Party Building] Voorzitter, Partij Secretary of Jilin Xiaotang Jiazheng Group Co., Ltd.

Gao Hongming: in 17 jaar kleine katoenen jassen, is het 17 jaar bedrijfsfeestbouwontwikkeling. Wanneer het bedrijf van het bedrijf moeilijk is, heeft hij een feestorganisatie opgezet. In 17 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van minder dan tien kleine bedrijven om meer dan 15.000 werknemers te hebben, en werd de toonaangevende onderneming van de Jilin City-industrie en de prestaties van deze prestaties. De tabel met werknemers is het eerste en hard werk. Sinds de oprichting van de partijorganisatie heeft het bedrijf de politieke kernpositie van de partij in de onderneming stevig vastgesteld en verkent actief de nieuwe weg van Party Enterprises om dikke ontwikkeling te integreren.

Innovatie: "Er is een partijlid, er is een partijlid, de partijleden, de aanval op de oppositie, en het uiterlijk van de partijleden, de statistieken, helder beeld en heldere prestaties" vervoeren actief de "Micro Service "-activiteiten zoals posttraining en advies..

De partijcommissie van het bedrijf is gebaseerd op de cultuurcultuur van de partij als het entry Point, actief bouwen van kleine katoenen jas "Home" -cultuur, zoals Publishing "Enterprise Party Building Yearbook", het organiseren van een uitstekend werknemersdomein en het bouwen van een Party Group Political Living Hall en Housecheping Medewerker’s Propriety Golf Simulation Trainingslocatie, het opzetten van ondersteuning voor 126 werknemers om de moeilijkheden in het huis op te lossen, laat de eerste-regelige partijleden de voordelen en ontwikkelingsdividenden delen.

De partijbouwwerk van Xiaohua Jacket Group is nog niet, en het bedrijf heeft meer dan tien jaar meegemaakt. Het bedrijf heeft altijd gehecht aan de "focusing op de ontwikkeling van het feestgebouw, goed werk doen in de ontwikkeling van de ontwikkeling van de partijbouw", en schroef de Party Construction Work en Enterprise Development. Samen, planning, gezamenlijk bevordering, het bereiken van de ontwikkeling van de partijbouw en het bevorderen van de ontwikkeling van het Partijgebouw. (Editor: Li Chengwei, Xie Long) Delen Laat meer mensen zien.