"Doe de beste feestleden in het nieuwe tijdperk"

"Doe de beste feestleden in het nieuwe tijdperk"

"Be de beste feestleden" ISBN: 978-7-5166-4539-0 LIU YUXI QI XINHUA Publishing Society 丨 juni 2019 Prijsbepaling: Yuan Koop Link: HTTPS: // Editor’s aanbevolen ☆ Professor, Ph.D., Ph.D ., Ph.D. Bikin-leraar, best verkopende boekauteur Liu Yuzhen’s nieuwste kracht ☆ Gebruik het verhaal om de waarheid te verduidelijken, de vraag uit te leggen, leesbaarheid ☆ "Vergeet het initi?le hart niet," Inleiding "Chinese kenmerken zijn niet Era, onze partij moet nieuw weer hebben.

"Dit is een nieuwe vereiste voor de Chinese Communistische Partij.

Het beeld van de partij moet vertrouwen op elk lid van de Communistische Partij om te cre?ren, de cognitie en evaluatie van de massa’s van de partij zijn afgeleid van het beeld van elke partij.

Dus hoe kan ik nieuw weer in het nieuwe tijdperk hebben? Welke kwaliteiten doen de beste feestleden in de nieuwe tijd nodig? Wat is de inhoud van de cultivatie van de partij in het nieuwe tijdperk? Hoe Partijgeest te versterken? De hoogleraar van de Partijschool van het CPC Central Committee, Dr. Liu Yuxi, een doctorale tutor, beantwoordde één voor één in het boek. Dit boek gebruikt het verhaal om de waarheid te verduidelijken; gebruik een voorbeeld om het probleem uit te leggen, de taal is levendig, de zaak is vers, kan worden gebruikt als een referentie-lezing van het thema-onderwijsactiviteiten van "Vergeet het oorspronkelijke hart niet," Kan ook worden gebruikt als een communistische teelt om boeken te leren.

Gerelateerde manuscripten.